Generelle salgsbetingelser

Generelle salgsbetingelser(GTCS)

Præambel/ Sælgerens identitet/ Adgang til faglige og forretningsmæssige regler (hvis relevant)


I præamblen mindes formålet med de generelle salgsbetingelser. Den tjener også som en påmindelse om, at visse produkter, der sælges på webstedet, er underlagt særlige salgsbetingelser. Præamblen gør det også muligt at få kendskab til de faglige og kommercielle regler, som sælger agter at overholde, hvis det er relevant.

Disse betingelser omfatter følgende oplysninger: 

● Midlerne til reproduktion og arkivering af disse betingelser
● Juridisk meddelelse om LOUXETS-webstedet
● Generelle vilkår og betingelser for brug af LOUXETS' websted
● De væsentlige egenskaber ved de udbudte varer
● De forskellige trin, der skal følges for at indgå en onlinekontrakt
● Tekniske midler til at identificere og korrigere fejl ved indtastning af data
● De udbudte sprog
● Arkivering og adgang til kontrakten
● Hvordan de faglige og kommercielle regler, som sælgeren agter at overholde, kan konsulteres
● Juridiske og kontraktmæssige garantier
● Leveringstider, omkostninger og metoder
● sporing af leverancer og omkostninger ved fjernkommunikationsteknikker
● Prisen
● Betalingsmetoder og sikkerhedsmidler
● Nærmere oplysninger om, hvordan du udøver din fortrydelsesret,
Subscribe to DeepL Pro to edit this document. Visit www.DeepL.com/pro for more information.
● Kontraktens varighed og prisens gyldighed.

Sidst opdateret den 22-04-2021

LOUXETS er en tjeneste af GUMGS, LISA

E-mail: contact@LOUXETS.com

klick her for at se den juridiske meddelelse på Ragnari-webstedet.

for at se de generelle vilkår og betingelser for brug af Ragnari-webstedet. klick her


Det præciseres hermed, at disse betingelser udelukkende gælder for salg via LOUXETS.com


Disse betingelser gælder for en forbruger, der har fuld rets- og handleevne. Disse betingelser gælder for alle ordrer, som du afgiver på dette websted.


LOUXETS.com er ikke producent af de varer, der sælges. De præsenterede egenskaber (fotos, beskrivelser osv.) er baseret på oplysninger fra leverandøren. Ikke desto mindre respekterer LOUXETS kvaliteten og de gældende produktionsstandarder.


Hvis produktet og/eller egenskaberne ikke stemmer overens med det produkt, som kunden har modtaget. Vi opfordrer dig til at klikke her for at se refusionspolitik på louxet.com
De nuværende generelle betingelser foreligger på fransk.


Afsnit 1 - De forskellige trin, der skal følges for at indgå en onlinekontrakt


● Bestilling

På internettet: https://LOUXETS.com eller www.louxets.com

Du foretager dit valg ved at gennemse siderne på vores websted. Dine valg lægges i kurven, når du klikker på "Læg i kurv". Du kan til enhver tid, når du besøger vores websted, bekræfte din bestilling ved at klikke på "Betaling".
● Validering af kontrakten
Når du klikker på "Betaling", vises en bekræftelsesmeddelelse. Den indeholder en oversigt over alle de valgte produkter og muligheder. På denne side kan du enten opdatere din kurv ved at ændre mængder og/eller slette varer eller fortsætte ved at sætte kryds i boksen: "Jeg accepterer de generelle forretningsbetingelser" og "Sikker betaling".


Du skal kontrollere i denne bestillingsformular alle de overførte oplysninger, og især alle de elementer, der er nyttige for leveringen (leveringsadresse, digicode, telefoner...) Den forudgående indsamling af elementer til identifikation af netsurferen (fornavn, efternavn, e-mailadresse, bankkoordinater...) letter stadierne af indgåelse af kontrakten. Kunden kan derfor gemme sine oplysninger ved at sætte kryds i feltet "Gem mine oplysninger til næste gang". (Klik her for at se vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger) .
Hvis du ikke har brug for at ændre formularen og ønsker at fortsætte din bestilling, skal du klikke på "Fortsæt til forsendelsesmetode".
For at fortsætte med din bestilling skal du klikke på "Fortsæt til betalingsmetode" og derefter på "Afgiv min bestilling".
Når du har betalt på vores sikre server (se ''betaling''), vises en kvittering for modtagelse. Den bekræfter registreringen af din bestilling og informerer dig om, at du vil få tilsendt en bekræftelsesmail hurtigst muligt.
I tilfælde af risiko med hensyn til tilgængeligheden af et produkt forbeholder vi os ret til at afvise en ordre af det samme produkt fra et bestemt antal (over 100).
● Tekniske midler til identifikation og korrektion af fejl
Du kan til enhver tid identificere og rette eventuelle fejl, som du har begået ved indtastning af dine data. Hvis du opdager en fejl efter indgåelsen af kontrakten, skal du kontakte os (klik her for at få adgang til afsnittet "kontakt os") 


Afsnit 2 - Arkivering og adgang til kontrakten


Vi arkiverer kontrakter, ordresedler og fakturaer på et pålideligt og holdbart medium.
Du har ret til at få adgang til disse dokumenter ved bestillinger på 120 € eller mere.
Afsnit 3 - Juridiske og kontraktmæssige garantier


● Juridiske garantier
I overensstemmelse med de gældende lovbestemmelser om varens overensstemmelse med kontrakten, hvad angår skjulte fejl og mangler (se bilag 1 til disse betingelser), refunderer vi dig, reparerer eller ombytter ethvert produkt, der viser sig at være defekt, beskadiget eller ikke svarer til din bestilling.
Vi refunderer dig også alle omkostninger til returnering af varerne mod fremvisning af de relevante dokumenter. (Foto, video osv.)
Hvis det er tilfældet, skal du læse vores politik for tilbagebetaling.
● Ansvar
Vi gør vores yderste for at gøre dig tilfreds. Vi er ansvarlige for, at disse generelle betingelser overholdes korrekt, men vi kan ikke holdes ansvarlige for en tilfældig begivenhed, force majeure, uforudsigelig og uovervindelig handling fra en tredjepart i kontrakten eller for produktets manglende overensstemmelse med udenlandsk lovgivning i tilfælde af levering i et andet land end Frankrig.
Afsnit 4 - Leveringstider, omkostninger og vilkår
● Leveringsbetingelser
Vi leverer produkterne til den adresse, der er angivet på bestillingsformularen.
● Leveringstid
Vi leverer din ordre senest på den dato, der er angivet i din ordrebekræftelse. (17 til 21 arbejdsdage)
Hvis leveringen forsinkes, informerer vi dig hurtigst muligt pr. e-mail og foreslår en ny dato.
Hvis det bestilte produkt ikke er tilgængeligt, giver vi dig besked hurtigst muligt. Vi tilbyder dig et produkt af tilsvarende kvalitet eller pris.
● Leveringsomkostninger
Leveringsomkostningerne varierer afhængigt af produktet.
● Sporing af levering
Du kan kontakte os via e-mail for at få svar på spørgsmål vedrørende din levering (klik her for at få adgang til afsnittet "kontakt os") .
Vi minder dig dog om, at vi tilbyder dig tjenesten: "Bestillingsmeddelelse", som giver dig meddelelser i realtid om status og fremskridt i din ordre (i gennemsnit 1 meddelelse hver 2. dag).


Afsnit 5 - Prisen
Priserne på vores produkter er angivet i euro inklusive moms.
Du skal også undersøge mulighederne for at importere eller bruge de produkter, du bestiller hos os, i bestemmelseslandet.


Afdeling 6 - Betalingsmetoder og sikkerhedsstillelse
Vi opkræver ikke din betaling, før ordren er afsendt. Du kan derfor frit annullere din ordre, indtil den er blevet overdraget til vores transportør med henblik på forsendelse. Så snart din ordre er overdraget til forsendelse, modtager du en e-mail med besked om, at vi vil indsamle din betaling.
Det kan dog undertiden ske, at betalingen opkræves på det tidspunkt, hvor kontrakten indgås.
● Betalingsmidler
Du har flere forskellige betalingsmuligheder til at betale for dine køb på BUBLIIX
- Eller med kreditkort: Visa, MasterCard, American Express, andre kreditkort:
Betalingen foretages på vores partner STRIPE's sikre bankservere. Det betyder, at der ikke overføres bankoplysninger om dig via vores websted.
Betaling med kreditkort er helt sikkert; din ordre vil blive registreret og godkendt, så snart betalingen er accepteret af den bank, du har valgt.
● Sikkerhed
Betalinger via vores websted er underlagt et sikkerhedssystem. Vi har indført SSL-protokollen (Secure Soket Layer) for at kryptere kreditkortoplysninger. For at beskytte dig mod mulig indtrængen gemmer vi ikke kreditkortnumre på vores computerservere.


Afsnit 7 - Tilfredshed eller pengene tilbage: Sådan udøver du din fortrydelsesret
I overensstemmelse med lovbestemmelserne kan du udøve din fortrydelsesret inden for 14 dage efter modtagelsen af dit produkt. Du behøver ikke at begrunde dine årsager eller betale nogen straf. Med undtagelse af returportoen, som du selv skal betale, refunderer vi dig det fulde beløb inden for 30 dage efter din fortrydelse. På vores forslag kan du også vælge en anden godtgørelsesmetode.
I overensstemmelse med lovbestemmelserne kan fortrydelsesretten ikke udøves for produkter, der er fremstillet på bestilling efter forbrugerens særlige specifikationer, eller for lyd-, video- eller edb-softwareoptagelser, der ikke er forseglet af kunden.


Afsnit 8 - Kontraktens varighed og prisens gyldighed.
Produkterne forbliver LOUXETS ejendom, indtil fuld betaling er modtaget af PayPal eller Stripe.
Vores pristilbud er kun gyldige inden for den dobbelte grænse af det pågældende tilbuds gyldighedsperiode og de tilgængelige lagre.
Vores tilbud på varer og priser er gyldige, hvis de vises online på webstedet på dagen for bestillingen


Afsnit 9 - Gældende lovgivning/jurisdiktion
Disse betingelser er underlagt fransk lovgivning.
I tilfælde af en tvist om substans eller form har de franske domstole enekompetence.


Afsnit 10 - Kontakt til os/eftersalgsservice
Hvis du ønsker at kontakte os, står vores kundeservice til din rådighed på følgende adresse: contact@LOUXETS.com


Afsnit 11 - Personlige oplysninger
Vi indsamler dine personlige oplysninger med henblik på administration af dine ordrer og opfølgning af vores forretningsforbindelser.
I henhold til den franske lov om databeskyttelse af 6. januar 1978 har du ret til at få adgang til, slette, berigtige og gøre indsigelse mod alle personlige oplysninger om dig. Det eneste du skal gøre er at skrive til os online på kundeservice og oplyse dit efternavn, fornavn, e-mailadresse, adresse og om muligt din kundenummer. (Se "Privatlivspolitik")


Afsnit 12 - Aftale mellem leverandør og ejer
a. Leverandøren og ejeren af webshoppen betegnes hver især som "part" eller begge som "parterne";
b. Leverandøren fremstiller og leverer forskellige produkter;
c.Webshoppens ejer driver et eller flere websteder, der gør det lettere at søge, købe og betale forskellige produkter fra forskellige leverandører;
d.Parterne ønsker at etablere et drop-shipment-samarbejde, som er en detailleveringsmetode, hvor webshopejeren ikke har varerne på lager, men overfører slutkundens ordrer og forsendelsesoplysninger direkte til leverandøren, som derefter sender varerne direkte til slutkunden;
Ejeren af netbutikken vil i forbindelse med sin ovennævnte aktivitet fungere som mellemmand, der letter slutkundernes køb og betaling af leverandørens produkter. Leverandøren sender disse produkter direkte til køberen. Webshoppens ejer modtager eller importerer derfor ikke produkterne, idet webshoppens ejer kun informerer leverandøren om de bestillinger, der er afgivet;
f.Desuden optræder webshopejeren som repræsentant for slutkunderne og vil derfor være den primære kontaktperson for slutkunderne: Webshoppejeren foretager betalingen på vegne af slutkunden og håndterer returnering af købte produkter på vegne af slutkunderne.


Bilag 1: Forbrugerkodeksens bestemmelser om den retlige garanti for overensstemmelse


Artikel L211-4
Sælgeren er forpligtet til at levere varer i overensstemmelse med kontrakten og er ansvarlig for enhver mangel på overensstemmelse på leveringstidspunktet.
Han er også ansvarlig for manglende overensstemmelse som følge af emballagen, monteringsvejledningen eller installationen, hvis denne er blevet ham pålagt i henhold til kontrakten eller er blevet udført på hans ansvar.
Artikel L211-5
For at være i overensstemmelse med kontrakten skal varen :
1° være egnet til det formål, der sædvanligvis forventes af lignende varer, og, hvor det er relevant :
- svarer til den beskrivelse, som sælgeren har givet, og har de egenskaber, som sælgeren har præsenteret for køberen i form af en prøve eller en model;
- har de egenskaber, som en køber med rette kan forvente under hensyn til de offentlige erklæringer, som sælgeren, producenten eller dennes repræsentant har fremsat, navnlig i reklamer eller ved mærkning;
2° Eller have de egenskaber, der er fastlagt efter fælles aftale mellem parterne, eller være egnet til en særlig anvendelse, som køberen ønsker, som sælgeren er blevet gjort opmærksom på og har accepteret.
Artikel L211-6
Sælgeren er ikke bundet af producentens eller dennes repræsentants offentlige udtalelser, hvis det godtgøres, at han ikke kendte dem og ikke var i stand til at kende dem.
Artikel L211-7
Mangler, der viser sig inden seks måneder efter varens levering, formodes at have eksisteret på leveringstidspunktet, medmindre andet bevises.
Sælgeren kan afvise denne formodning, hvis den ikke er forenelig med varens art eller den påståede manglende overensstemmelse.
Artikel L211-8
Køberen har ret til at kræve, at varen er i overensstemmelse med kontrakten. Han kan imidlertid ikke anfægte overensstemmelsen ved at påberåbe sig en mangel, som han var bekendt med eller ikke kunne have været uvidende om på tidspunktet for indgåelsen af aftalen. Det samme gælder, hvis manglen stammer fra materialer, der er leveret af køberen.
Artikel L211-9
I tilfælde af manglende overensstemmelse kan køberen vælge mellem at reparere eller erstatte varen.
Sælgeren kan dog ikke gå videre i overensstemmelse med køberens valg, hvis dette valg ville medføre en omkostning, der klart står i misforhold til den anden metode, når der tages hensyn til varens værdi eller manglens betydning. Han er derefter forpligtet til, medmindre dette er umuligt, at fortsætte efter den metode, som køberen ikke har valgt.
Artikel L211-10
Hvis det ikke er muligt at reparere og erstatte varen, kan køberen returnere varen og få prisen tilbage eller beholde varen og få en del af prisen tilbage.
Han har samme mulighed:
1° Hvis den løsning, der anmodes om, foreslås eller aftales i henhold til artikel L. 211-9, ikke kan gennemføres inden for en måned efter køberens reklamation;
2° Eller hvis denne løsning ikke kan opnås uden større ulemper for forbrugeren i betragtning af ejendommens art og den brug, han ønsker at gøre brug af den.
Salget kan dog ikke ophæves, hvis den manglende overensstemmelse er af mindre betydning.
Artikel L211-11
Anvendelsen af bestemmelserne i artikel L. 211-9 og L. 211-10 skal være uden omkostninger for køberen.
De samme bestemmelser er ikke til hinder for tilkendelse af erstatning.
Artikel L211-12
Et søgsmål på grund af manglende overensstemmelse forældes efter to år fra varens levering.
Artikel L211-13
Bestemmelserne i dette afsnit fratager ikke køberen retten til at udøve søgsmål som følge af redhibitoriske mangler, som f.eks. i henhold til artikel 1641-1649 i civillovbogen, eller ethvert andet søgsmål af kontraktlig eller udenfor kontraktmæssig karakter, som er anerkendt af loven.
Artikel L211-14
Den endelige sælger kan anlægge et regreskrav mod efterfølgende sælgere eller mellemmænd og producenten af den materielle ejendom i overensstemmelse med principperne i den civile retsplejelov.


Bilag 2: Bestemmelser i civillovbogen om garanti mod skjulte fejl og mangler


Artikel 1641
Sælgeren er ansvarlig for skjulte mangler ved den solgte vare, som gør den uegnet til det formål, den er beregnet til, eller som i så høj grad forringer dette formål, at køberen ikke ville have købt den eller ville have betalt en lavere pris for den, hvis han havde kendt til dem.
Artikel 1642
Sælgeren er ikke ansvarlig for åbenbare mangler, som køberen selv har kunnet overbevise sig om.
Artikel 1642-1
Sælgeren af en bygning, der skal opføres, kan hverken før overtagelsen af arbejdet eller inden udløbet af en frist på en måned efter, at køberen har taget det i besiddelse, frigøres for byggemangler eller mangler ved overensstemmelse, der er synlige på det pågældende tidspunkt.
Kontrakten ophæves ikke, og prisen nedsættes ikke, hvis sælgeren forpligter sig til at foretage reparation.
Artikel 1643
Han er ansvarlig for skjulte mangler, selv om han ikke er klar over dem, medmindre han har fastsat, at han ikke er forpligtet til at yde nogen garanti.
Artikel 1644
I artikel 1641 og 1643 har køberen valget mellem at tilbagelevere genstanden og få prisen tilbage eller at beholde genstanden og få en del af prisen tilbage, hvilket skønnes af eksperter.
Artikel 1645
Hvis sælgeren var bekendt med manglerne, er han ansvarlig over for køberen for alle skader ud over tilbagebetaling af den modtagne pris.
Artikel 1646
Hvis sælgeren ikke var klar over tingens mangler, er han kun forpligtet til at tilbagebetale prisen og til at erstatte køberen de omkostninger, som salget har medført.
Artikel 1646-1
Sælgeren af en bygning, der skal opføres, er fra tidspunktet for overtagelsen af arbejdet bundet af de forpligtelser, som arkitekter, entreprenører og andre personer, der er bundet til bygherren ved en kontrakt om leje af arbejde, selv er bundet af i henhold til artikel 1792, 1792-1, 1792-2 og 1792-3 i denne kodeks.
Disse garantier er til fordel for de efterfølgende ejere af bygningen.
Salget ophæves ikke, og prisen nedsættes ikke, hvis sælgeren forpligter sig til at udbedre de skader, der er defineret i artikel 1792, 1792-1 og 1792-2 i denne kodeks, og til at stille den i artikel 1792-3 omhandlede garanti.
Artikel 1647
Hvis den ting, der var behæftet med mangler, er gået til grunde som følge af dens dårlige kvalitet, er tabet for sælgeren, som er ansvarlig over for køberen for tilbagebetaling af prisen og for de andre skader, der er beskrevet i de to foregående artikler.
Men det tab, der opstår ved en tilfældighed, vil være for køberens regning.
Artikel 1648
Køber skal anlægge søgsmål som følge af reklamationsmangler inden for to år efter, at han har opdaget manglen.
I det tilfælde, der er omhandlet i artikel 1642-1, skal søgsmålet, under straf af tvangsauktion, anlægges inden for et år fra den dato, hvor sælgeren kan blive fritaget for manglerne eller den åbenbare mangel på overensstemmelse.
Artikel 1649                                                                                                            Det finder ikke sted ved salg, der foretages af en retslig myndighed