Politik for tilbagebetaling

Politik for tilbagebetaling

 

Præambel :


Vores politik gælder i 14 dage. Hvis der er gået 14 dage siden dit køb, kan vi desværre ikke tilbyde dig en tilbagebetaling eller ombytning.
For at være berettiget til returnering skal din vare være ubrugt og i samme stand, som du modtog den. Den skal også helst være i den originale emballage.


Ovenstående adgang vil være anderledes, hvis din vare er defekt eller beskadiget ved modtagelsen af pakken, i hvilket tilfælde du skal følge proceduren beskrevet i afsnittet om ombytning (nedenfor).


Afsnit 1 - Eventuelle tilbagebetalinger :
Når din returnering er modtaget og inspiceret, sender vi dig en e-mail for at informere dig om, at vi har modtaget din returnerede vare. Vi vil også informere dig, hvis din tilbagebetaling er blevet godkendt eller afvist.


Hvis du bliver godkendt, vil din refusion blive behandlet, og der vil automatisk blive foretaget en kreditering på dit oprindelige kreditkort eller din oprindelige betalingsmetode inden for en vis tidsramme.

 

Afsnit 2 - Eventuelle forsinkede eller manglende restitutioner :


Hvis du endnu ikke har modtaget en tilbagebetaling, skal du tjekke din bankkonto igen.


Kontakt derefter dit kreditkortselskab, det kan tage noget tid, før din tilbagebetaling er officielt offentliggjort.
Derefter skal du kontakte din bank. Der går ofte en vis behandlingstid, før en tilbagebetaling bogføres.


Hvis du har gjort alt dette, men stadig ikke har modtaget din refusion, bedes du kontakte os på contact@louxets.com


Afsnit 3 - Salgsposter (hvis relevant) :


Kun varer til normal pris kan refunderes, udsalgsvarer kan desværre ikke refunderes.


Afsnit 4 - Udveksling (hvis relevant) :


Vi erstatter kun varer, hvis de er defekte og/eller beskadigede. Hvis du har brug for at bytte den til den samme vare, bedes du sende os en e-mail til: contact@louxets.com


I denne e-mail skal du vedlægge ordrenummeret (eller en kopi af fakturaen) og et bevis (et foto eller en video af den defekte og/eller beskadigede vare) og sende varen til den adresse, der er angivet på pakken.


Afsnit 5 - Levering :
For at returnere dit produkt skal du sende os en e-mail: contact@louxets.com


Kundens adresse


Du er ansvarlig for at betale dine egne forsendelsesomkostninger for at returnere din vare. Forsendelsesomkostninger kan ikke refunderes. Hvis du modtager en refusion, fratrækkes returportoen fra din refusion.


Det afhænger af, hvor du bor, hvor lang tid det tager for det ombyttede produkt at nå frem til dig. (24 til 37 arbejdsdage)


Hvis du sender en vare på over 75 kr du overveje at bruge en sporbar forsendelsestjeneste eller købe en forsendelsesforsikring. Vi garanterer ikke, at vi vil modtage din returnerede vare.